Kopie van Kopie van Kopie van Zonder tit

Hoe gaat alles verlopen als je mij voor je grote dag boekt?

Werkwijze

Als bruidshaarstyliste ga ik je meenemen in mijn boekingsproces, hoe alles gaat verlopen nadat je mij boekt voor op jouw trouwdag. Ik ga je hieronder precies uitleggen stap voor stap wat er gaat gebeuren en hoe ik te werk ga.

Kijk snel verder ;)

Liefs Inge

1.

2.

Zodra jij je bruidsboeking formulier hebt ingevuld wordt deze naar mij verstuurd. Als ik hem in goede orde ontvangen heb krijg je van mij een op maat gemaakte offerte toegestuurd. Deze offerte dient als overeenkomst voor mijn diensten.

Zodra je de offerte hebt ontvangen, kijk deze dan goed na en geef eventuele aanpassingen door. Bij de offerte zitten altijd de algemene voorwaarden toegevoegd, lees deze voorwaarden goed door voordat je de offerte tekent. Je kunt de offerte ondertekenen via de mail. Zodra ik de ondertekende offerte heb ontvangen. Dan is de boeking definitief en sta je in mijn (onze) agenda.

3.

Je ontvangt een mail met de bevestiging van de boeking en een toegangslink voor jouw persoonlijke klantenportaal. Ook vermeld ik nog wat informatie in deze mail. Je ontvangt een losse mail met de factuur(of facturen) voor de aanbetaling van jouw bruidsarrangement met een bijbehorende betaal link. De aanbetaling bedraagt altijd 50% van het door jouw gekozen bruidsarrangement.

4.

Zodra de aanbetaling voldaan is gaan we een kennismakingsgesprek inplannen op mijn kantoor in Eindhoven, dit duurt gemiddeld 1 uur. Tijdens dit gesprek leer ik je graag kennen en kunnen we samen jouw moodboard en wensen bespreken. Je kunt mij dan uitleg geven over wat jij graag terug ziet in jouw kapsel. Op basis van jouw moodboard en de elementen die je graag terug ziet, creëer ik een uniek bruidskapsel (Neem je moodboard uitgeprint in kleur mee of stuur hem even op de mail) Je kunt mijn sieraden collectie uitgebreid bekijken en ook krijg je een glimp van The Bridal Box.

5.

De proefsessie wordt 3 maanden voor de bruiloft ingepland en vindt meestal plaats binnen 6-8 weken voor de bruiloft. Tijdens de proefsessie krijg je een proefkapsel en het nodige advies voor de toevoeging van extensions en haarsieraden. Heb je al een sluier? Neem deze dan ook mee naar de proefsessie voor de totale look. Heb je nog geen sluier maar wil je het kapsel graag met sluier zien? Er is een passluier aanwezig in de studio. Heb je een arrangement voor haar en make-up? Dan vindt de proefsessie voor haar en make-up samen plaats. Je kunt hiervoor kiezen op de locatie in Eindhoven of Geldrop. We adviseren om de proefsessie te combineren met een doorpas van de trouwjurk in de middag.

6.

7.

Dan komt de proefsessie dichterbij. Tijdens de proefsessie zal ik dan het gekozen kapsel maken, vooraf geef ik je advies of het mooier is met of zonder clip-in extensions. Houdt er rekening mee dat de proefsessie alleen haar 2-2,5 uur duurt en de proefsessie haar & make-up samen kost een ochtend of middag.

Na de proefsessie houden we contact. Je kunt altijd vragen stellen via de mail en via telefoon. Je trouwdag komt nu heel dichtbij.. yes!

 

4 weken voor je trouwdag ontvang je de tweede factuur met de resterende 50% van het bruidsarrangement en de extra gekozen diensten / producten. Deze dien je uiterlijk 14 dagen vóór de bruiloft te betalen.

Je ontvangt een mail met een formulier die je moet invullen zodat ik alle informatie heb om een planning te kunnen maken. Dit formulier moet ik zo snel mogelijk terug hebben, zodra ik hem heb ontvangen ga ik een planning voor je trouwdag maken. Je weet zo precies welke dag gast hoe laat waar moet zijn, en een planning zorgt voor rust. 

The Bridal Bar 

Luchthavenweg 81, unit 245

Eindhoven

+31658839985

info@thebridalbar.nl

www.thebridalbar.nl

KvK: 73761389

BTW: NL002395273B90

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 by The Bridal Bar. Website designed and made by Inge Kollenburg