Kopie van Kopie van Kopie van Zonder tit

Hoe gaat alles verlopen als je mij voor je grote dag boekt?

Boekingsproces

Als bruidshaarstyliste ga ik je meenemen in mijn boekingsproces, hoe alles gaat verlopen nadat je mij boekt voor op jouw trouwdag. Ik ga je hieronder precies uitleggen stap voor stap wat er gaat gebeuren en hoe ik te werk ga.

Kijk snel verder ;)

Liefs Inge

1.

2.

Zodra jij je bruidsboeking formulier hebt ingevuld wordt deze naar mij verstuurd. Als ik hem in goede orde ontvangen heb krijg je van mij een goedkeuring of ik (of wij) beschikbaar ben op de aangevraagde datum.

Als ik beschikbaar ben op de aangevraagde datum krijg je een mail terug met daarin de datum die ik tijdelijk even voor je vasthoud, de offerte, de algemene voorwaarden die je goed door moet lezen. Vervolgens verwacht ik dat de offerte getekend retour gestuurd wordt via de mail. Dan is de boeking definitief en sta je in mijn (onze) agenda.

3.

Nu gaan we een kennismakingsgesprek inplannen op mijn kantoor in Eindhoven, dit duurt gemiddeld 1 uur. Tijdens dit gesprek leer ik je graag kennen en kunnen we samen jouw moodboard en wensen bespreken. Je kunt mij dan uitleg geven over wat jij graag terug ziet in jouw kapsel. (Neem je moodboard uitgeprint in kleur mee of stuur hem even op de mail)

4.

Ook gaan we een proefsessie inplannen. Als je voor een arrangement kiest met alleen het bruidskapsel vindt de proefsessie ook plaats in mijn studio in Eindhoven. Kies je voor een arrangement incl haar en make-up dan heb je de keuze Eindhoven of Geldrop.

Zodra dit allemaal is geregeld en ik alle informatie van jou heb ontvangen ga ik aan de slag met het ontwerpen.. joehoe zo leuk! Op basis van je moodboard, elementen die je graag terug wilt zien en ons gesprek bedenk ik een uniek design.

5.

Dan komt de proefsessie dichterbij. Je ontvangt 2-3 weken vooraf je proefsessie het eerste deel van de factuur, deze moet voldaan zijn voorafgaand aan de proefsessie. Je krijgt alles in een mail met alle informatie m.b.t. je proefsessie.

Tijdens de proefsessie zal ik dan het gekozen kapsel maken, vooraf geef ik je advies of het mooier is met of zonder clip-in extensions. Houdt er rekening mee dat de proefsessie alleen haar 2,5-3 uur duurt en de proefsessie haar & make-up samen kost een ochtend of middag.

6.

Na de proefsessie houden we contact. Je kunt altijd vragen stellen via de mail en via telefoon. Je trouwdag komt nu heel dichtbij.. yes! 

2-3 weken voor je trouwdag ontvang je de tweede factuur met het openstaande bedrag. Deze dien je uiterlijk 7 dagen vóór de bruiloft te betalen.

Je ontvangt een mail met een formulier die je moet invullen zodat ik alle informatie heb om een planning te kunnen maken. Dit formulier moet ik zo snel mogelijk terug hebben, zodra ik hem heb ontvangen ga ik een planning voor je trouwdag maken. Je weet zo precies welke dag gast hoe laat waar moet zijn, en een planning zorgt voor rust. 

The Bridal Bar 

Luchthavenweg 81, unit 245

Eindhoven

+31658839985

info@thebridalbar.nl

www.thebridalbar.nl

KvK: 73761389

BTW: NL002395273B90

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 by The Bridal Bar. Website designed and made by Inge Kollenburg