Bruidskapsel door Inge Kollenburg

Bruidskapsel

Op jouw trouwdag wil je van alle kanten stralen en wil je je geen zorgen maken over je bruidskapsel. Ik zou graag dit stukje zorg van jou over willen nemen.

 

De proefsessie vindt plaats in de salon in Veldhoven. Samen met jou ga ik bepalen welk bruidskapsel het beste bij jou en het complete plaatje past. Natuurlijk moet een bruidskapsel passen bij jouw haartype en gezichtsvorm. Maar nog belangrijker bij jouw persoonlijkheid. Graag laat ik jou op jouw eigen unieke wijze stralen op jouw grote dag!


Clip-in extensions

Ben je bang dat jouw haar niet dik of lang genoeg is voor jouw droom bruidskapsel? Dat is voor mij geen probleem. Met behulp van opvulstukken en clip-in extensions kan ik ervoor zorgen dat jouw bruidskapsel net een beetje meer uitstraling en volume krijgt. 

 

Het is niet alleen belangrijk dat jouw bruidskapsel er mooi uit ziet, het moet ook stevig zitten zodat jij je er de hele dag en avond geen zorgen over hoeft te hebben.

 

Voor inspiratie of ben je gewoon heel benieuwd naar mijn werk? Neem dan snel even een kijkje in mijn portfolio!


Werkwijze

Kennismaking

Zodra jij jouw bruidsarrangement hebt geboekt, ga ik voor je aan de slag. Als eerste zal ik je mailen om een belafspraak in te plannen, zodat we even telefonisch kennis kunnen maken met elkaar.

 

Zo kunnen we samen alvast een beetje bespreken wat ik zoal allemaal voor jou kan betekenen.

We plannen tijdens het kennismakingsgesprek alvast een proefsessie datum in. Deze kan je nog veranderen maar dan staat er alvast een vast.

Proefsessie

Graag verwelkom ik jou op de dag van je proefsessie in mijn salon in Veldhoven. 

Wat ik tijdens ons kennismakingsgesprek en via de mail aan informatie heb gekregen. Zal ik dan even met je doornemen en het ontwerp uitleggen. Tijdens en na de proefsessie kunnen altijd nog kleine aanpassingen gedaan worden.

Vervolgens maak ik twee keer hetzelfde kapsel, de ene met clip-in extensions, de andere zonder clip-in extensions.

Zo kun jij zelf het verschil zien, en zelf bepalen of je jouw bruidskapsel met of zonder de clip-in extensions zou willen.

Trouwdag

Op de afgesproken tijd arriveer ik, of Audrey en ik samen.Dan ga ik (of wij) de afgesproken tijdsplanning nauwkeurig volgen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de tijd en volledig kunt genieten.Ik ga ervoor zorgen dat jouw bruidskapsel gerealiseerd wordt die wij tijdens de proefsessie uitvoerig besproken hebben.Zodra jouw bruidskapsel (en evt. jouw bruidsmake-up) klaar is. Dan maak ik graag nog een foto als je in jouw bruidsjurk staat voor het perfecte plaatje. En dan wensen wij (Audrey en ik) jouw een hele fijne en geweldige dag toe, vol liefde en plezier!Als je de touche-up hebt geboekt. Dan zien wij jou later op de dag op het afgesproken tijdstip op jouw trouw locatie voor een touche-up.

Betalingen

Zodra jij jouw bruidsarrangement hebt geboekt, ga ik voor jou een persoonlijke offerte opstellen.

Zodra deze getekend terug komt staat de boeking voor dat arrangement vast. 

Facturen zijn mogelijk om in twee delen te betalen. 

  • Het eerste deel moet twee weken voor aanvang van de proefsessie voldaan zijn.
  • Het tweede deel moet twee weken voor aanvang van de trouwdag voldaan zijn.

De facturen krijg je altijd ruim op tijd. Als je hier vragen over hebt, neem dan even contact op via de mail: administratie@thebridalbar.nl