Buiten de standaard pakketten voor de bruid, zijn er een aantal diensten die extra toe te voegen zijn. Hier vind je de informatie wat welke dienst precies in houdt.

Bruidskapsel en bruids make-up

Touche-up

Services

Kopie van Zonder titel (19).png

Om het complete pakket te kunnen aanbieden aan jou als bruid, ben ik opzoek gegaan naar de leukste collega en de beste visagiste die ik ken. Maak kennis met Audrey Hendrikx! Audrey verzorgt al jaren lang de make-up van haar bruiden, ze vond het geweldig om een vast arrangement met mij aan te bieden. Dus alle make-up die via The Bridal Bar geboekt wordt, wordt verzorgt door Audrey Hendrikx. 

Je kunt haar werk terugvinden op haar website en op haar instagram.


www.audreyhendrikx.nl | @audreyhendrikxvisagie

Styled Shoot City Elopement 002.JPG

Bij de touche-up kom ik vlak voor het feest even terug op de krul even extra aan te zetten, de face frame weer goed in model te brengen en om de sluier eruit te halen. 
Advies: Boek een touche-up als je de wens hebt voor een half updo of alles los.

2de haarstijl

Wil jij overdag een ander kapsel dan 's avonds met het feest? Boek dan de 2de haarstijl extra bij. Je krijgt dan bij de proefsessie van het bruidskapsel ook meteen een proefkapsel voor de tweede haarstijl.
Tip: Let op! Dit kost ongeveer 1 tot 1,5 uur afhankelijk van het kapsel

Gasten

Wil jij jouw moeder, zus of vriendin verrassen met een kapsel eventueel i.c.m. met make-up? Dan kun je gasten bij boeken. Een gast krijgt dan haar kapsel (en e.v.t. haar make-up) gedaan op jouw trouwdag. 
De gasten krijgen geen proefkapsel en ze moeten 's ochtends op dezelfde locatie als de bruid aanwezig zijn.

Wil jij graag een prachtig haarsieraad in jouw bruidskapsel? Van eye-catcher tot een subtiele pin. Hieronder shop je de collectie