top of page

De proefsessies vinden plaats tussen november en april óf 6-8 weken vóór de bruiloft. Je kunt zelf via het online portaal je proefsessie inplannen of samen met mij kijken naar een geschikte datum en tijd.

Ik neem je mee in een totale reis naar de bruiloft toe. Allereerst starten we na ondertekening van de offerte met een gezellig gesprek om eens met elkaar kennis te maken (telefonisch), zo kunnen we die klik krijgen die ik het allerbelangrijkste vind!

Je hebt na dit gesprek mijn telefoonnummer, waarop jij mij altijd kunt bereiken, via whatsapp of om op te bellen.

Na dit gesprek ontvang je de factuur voor de aanbetaling. Dit draagt eigenlijk meteen de kosten voor de proefsessie, maar het is ook meteen jouw verzekering voor de trouwdatum.

Total experience

Kopie van Zonder titel (5).png

Je krijgt een online omgeving waarin jij al jouw facturen, offertes, besproken onderwerpen, afspraken, mails en formulieren terug kunt vinden. Dan heb je alles overzichtelijk op een plaats en kun je er altijd bij. 

Mails, mails en nog eens mails. We gaan het online adviesgesprek inplannen (joehoee). Het leuke van dit gesprek is dat we samen jouw kapsel gaan samenstellen. Je voegt jouw moodboard toe vol inspiratie m.b.t. je bruidskapsel. Samen gaan we dit moodboard bespreken en kijken we naar de foto's van je jurk 😍.

 

We bespreken welk kapsel het mooiste past bij het hele geheel en wat voor accessoires eventueel het mooiste passen. We nemen even snel de trouwdag door zodat ik alvast een grove planning kan maken.

bridal flatlay tbb.png
Kopie van Zonder titel (8).png

Trial session it is! #bridalbartrial

Tijd voor de proefsessie (YASSS 👰🏻) 

We beginnen uiteraard weer met een heerlijk drankje en een babbeltje voordat we starten. Mijn tip is om je proefsessie te combineren met een door pas dag van je jurk, zo zie je het complete plaatje en kun jij rustig verder met de rest zonder hier nog over na te hoeven denken.

Neem gezellig je moeder, vriendin of getuigen mee en maak er een leuke dag van. Ook is het wel prettig zodat je feedback kan ontvangen van iemand die dicht bij je staat. 

We hebben het kapsel al besproken tijdens ons gesprek en dit ga ik uitwerken. We maken op het einde wat foto's zodat je altijd nog even kunt spieken. Tip: Doe een witte top aan met dezelfde lijnen als de jurk ongeveer heeft. Wel een mooie, dus geen simpel wit hemd, dat is zonde!

WedfestFestivalWedding_1015.jpg
Kopie van Zonder titel (10).png

Bridal time!

 

Almost bridal time......

First, let's get organized. 

Je ontvangt na de proefsessie een formulier waarop jij nog een keer je trouwdetails kunt bevestigen, kapsels van je gasten kunt toevoegen en tijden kunt aanpassen.

Daarna krijg je van mij een complete planning voor de ochtend terug op de mail. En dan.. Let the count down begin !!!

Op je trouwdag kom ik op de afgesproken tijd en locatie aan en begin ik eerst met de setup van mijn spullen. Dan beginnen we volgens planning met jouw bruidskapsel of eventueel gasten die eerder klaar moeten zijn. Zodra iedereen klaar is doe ik bij jou als bruid nog een kleine touch-up, bevestig ik de sluier zodra de jurk aan is en maak ik nog wat foto's van je totale look. Ik blijf dus vaak tot het moment dat jij bijna jouw toekomstige partner gaat zien 🤩. 

Kopie van Zonder titel (12).png

What other's have to say

Deze bruiden zijn al deel van the #bridalbarbride squad

3.png
6.png
9.png
Kopie van Zonder titel (10).png
5.png
7.png
Kopie van Zonder titel (8).png

All hairstyles are made with love by Inge - Mijn studio portfolio, van proefsessie tot bruidskapsel

Kopie van Zonder titel (4).png
2.png

Excited?

Hoe nu verder?

 

Are you as exciting as I am? Ik maak met alle liefde het mooiste bruidskapsel voor je! Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag?

bottom of page