top of page

Services

Buiten de standaard pakketten voor de bruid, zijn er een aantal diensten die extra toe te voegen zijn. Hier vind je de informatie wat welke dienst precies in houdt.

Touche-up bruidskapsel

Bij de touche-up van je bruidskapsel kom ik vlak voor het feest even terug op de krul even extra aan te zetten, de face frame weer goed in model te brengen en om de sluier eruit te halen. 
Advies: Boek een touche-up als je de wens hebt voor een half updo of alles los.

Kopie van Zonder titel (19).png
8a934450-258c-4601-b89f-e09b7c2743ef.jpg
Bruidskapsel en bruids make-up


Ben jij op zoek naar een combi van een bruidskapsel en een bruidsmake-up? Dat komt geweldig uit! Je kunt namelijk bij je bruidskapsel ook je bruidsmake-up bij boeken. De bruidsmake-up wordt verzorgd door Daniëlle van by Eden. Je krijgt hierdoor een specialist gespecialiseerd in bruidsmake-up en een specialist gespecialiseerd in bruidskapsels. Op de trouwdag kun je tijd besparen door deze combi, we werken namelijk tegelijk 🤩 

Wil je graag de proefsessie van je bruidskapsel combineren met je proefsessie van je bruidsmake-up? Vraag dan naar de mogelijke data waarop dit kan. 

De make-up studio by Eden zit gevestigd op de Leenderweg in Eindhoven.

https://www.byeden.nl/

 

2de haarstijl
Gasten

Wil jij overdag een ander kapsel dan 's avonds met het feest? Boek dan de 2de haarstijl extra bij. Je krijgt dan bij de proefsessie van het bruidskapsel ook meteen een proefkapsel voor de tweede haarstijl.
Tip: Let op! Dit kost ongeveer 1 tot 1,5 uur afhankelijk van het kapsel

Wil jij jouw moeder, zus of vriendin verrassen met een kapsel eventueel i.c.m. met make-up? Dan kun je gasten bij boeken. Een gast krijgt dan haar kapsel gedaan op jouw trouwdag. 
De gasten krijgen geen proefkapsel en ze moeten 's ochtends op dezelfde locatie als de bruid aanwezig zijn.

Wil jij graag een prachtig haarsieraad in jouw bruidskapsel? Van eye-catcher tot een subtiele pin. Hieronder shop je de collectie

Meest verkocht

bottom of page