top of page
Kopie van Zonder titel (13).png

Let's meet Inge

Mijn naam is Inge Kollenburg. Ik ben gespecialiseerd bruidshaarstyliste in Noord-Brabant. 

Ik maak graag uitstapjes naar andere delen van Nederland, of in het buitenland. Bruiloften in het buitenland vind ik helemaal top, dan mag ik reizen en mijn grootste passie uitvoeren op de allermooiste locatie's. Zo kan ik Mexico ook afstrepen na een geweldige bruiloft van een super leuk koppel.

Ik ben gek op cappuccino gedurende de dag en ik houd ervan om lekker van de zon te genieten met een glaasje wijn in de weekenden ;)

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je jouw droomkapsel hebt op je grote dag. Plus je te ontzorgen over enig ander stresspuntje met de planning voor haar en make-up. Dit gaat helemaal goedkomen door mijn perfectionisme.

Kopie van Zonder titel (8).png
Kopie van Zonder titel (14).png

Om het complete pakket te kunnen aanbieden, werk ik samen met By Eden Artistery. Zij is de visagiste die al mijn prachtige bruiden voorziet van een prachtige bruidsmake-up. Als je dus bij ons haar en make-up boekt, kunnen wij heel makkelijk samen werken omdat we op elkaar zijn ingespeeld. Daardoor hoef je niet lang te zitten. Wij vinden kwaliteit mega belangrijk, daarom heb ik gekozen om mij alleen bezig te houden met het kapsel. Wij zijn van mening dat je in één vak echt gespecialiseerd kunt zijn. 

1646952600089.jpg
Kopie van Zonder titel (10).png

Zodra je een pakket boekt met haar en make-up, verloopt al het contact via The Bridal Bar. Inge heeft dan onderling contact met Daniëlle en spreekt zo alles af. Makkelijk toch 😉

Kopie van Zonder titel (12).png
Kopie van Zonder titel (20).png
bottom of page